Writen by me

Rabu, 13 November 2013

Evolusi manuskrip Kasyaf terbitan FIXI

Ramai juga pembaca tanya berapa lama ambil masa untuk menghasilkan skrip Kasyaf. Jadi jawapannya aku biarkan gambar yang berbicara.


Ketika diwawancara oleh @gafafilafofo di KB1M tempoh hari aku jawab tempoh menghasilkan Kasyaf selama setahun setengah. Sebenarnya, 1 tahun 9 bulan. 

Setiap dokumen aku save sebagai new version bila ada perubahan major. 

p/s: tengok apa dia tajuk asal dokumen, 'Milah mati hidup balik'... haha. aku pun dah lupa apsal tajuk tu keluar. Belasah je rasanya. 


4 ulasan:

  1. ermm..nape x maintain tajuk tu..err since fixi nak 1 word je...y not milah...ahahahaha

    BalasPadam
  2. manuskrip sambungan mana? skrinshot sikit tengok sampai mana dah? hehe..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...