Khamis, 14 November 2013

Evolusi manuskrip Kasyaf terbitan FIXI

Ramai juga pembaca tanya berapa lama ambil masa untuk menghasilkan skrip Kasyaf. Jadi jawapannya aku biarkan gambar yang berbicara.


Ketika diwawancara oleh @gafafilafofo di KB1M tempoh hari aku jawab tempoh menghasilkan Kasyaf selama setahun setengah. Sebenarnya, 1 tahun 9 bulan. 

Setiap dokumen aku save sebagai new version bila ada perubahan major. 

p/s: tengok apa dia tajuk asal dokumen, 'Milah mati hidup balik'... haha. aku pun dah lupa apsal tajuk tu keluar. Belasah je rasanya. 


4 ulasan:

Mohd Naim Mohd Sabri berkata...

ermm..nape x maintain tajuk tu..err since fixi nak 1 word je...y not milah...ahahahaha

khairi mohamad berkata...

ganah terlajok nati haha

Mohd Naim Mohd Sabri berkata...

hahahaha..terbaek lah...

Hikari berkata...

manuskrip sambungan mana? skrinshot sikit tengok sampai mana dah? hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Goodreads

Books I read

A Brief History of Time
Seven Habits of Highly Effective People
The Power of Now: A Guide to Spiritual Enlightenment
Hadith 40
ESQ Way 165
Lā Tahzan: Jangan Bersedih!
A World Without Islam
A History of God: The 4,000-Year Quest of Judaism, Christianity, and Islam
No god but God: The Origins, Evolution and Future of Islam
Muhammad: A Prophet for Our Time
Parallel Worlds: A Journey Through Creation, Higher Dimensions, and the Future of the Cosmos
The Road to Mecca


Khairi's favorite books »