Rabu, 13 November 2013

Evolusi manuskrip Kasyaf terbitan FIXI

Ramai juga pembaca tanya berapa lama ambil masa untuk menghasilkan skrip Kasyaf. Jadi jawapannya aku biarkan gambar yang berbicara.


Ketika diwawancara oleh @gafafilafofo di KB1M tempoh hari aku jawab tempoh menghasilkan Kasyaf selama setahun setengah. Sebenarnya, 1 tahun 9 bulan. 

Setiap dokumen aku save sebagai new version bila ada perubahan major. 

p/s: tengok apa dia tajuk asal dokumen, 'Milah mati hidup balik'... haha. aku pun dah lupa apsal tajuk tu keluar. Belasah je rasanya. 


4 ulasan:

  1. ermm..nape x maintain tajuk tu..err since fixi nak 1 word je...y not milah...ahahahaha

    BalasPadam
  2. manuskrip sambungan mana? skrinshot sikit tengok sampai mana dah? hehe..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...