Ahad, 27 Oktober 2013

Novel terbaru Xarine - Kasyaf

Ya. Khairi Mohd, bukan lagi Xarine. Hopefully keywords tajuk ni terjumpa oleh mereka yg follow Xarine di Jemari Seni.

Aku kini menulis dengan Fixi, novel pertama - Kasyaf.



Kasyaf adalah kesinambungan daripada Yuda di Padang Maya. Jika Yuda pengembaraan manusia ke alam jin, Kasyaf pula sebaliknya. Kisah jin-manusia ini berbentuk trilogi. Dua lagi buku akan diterbitkan, sambungan dia lah. Jadi untuk follow perkembangan novel Khairi Mohd, boleh follow di facebook (search Khairi Mohamad) dan twitter @1khairimohd.

Pembikinan Kasyaf selama setahun setengah membawa aku ke Agensi Nuklear Malaysia. Walaupun tak boleh masuk ke TRIGA, tapi sinar gamma dalam tu aku boleh rasa guna kasyaf. Peh. Aku punya konsep nak bawa orang baca benda-benda akademik, yang aku gaul jadi novel. Pada masa sama, ia kena ada ruh. Iaitu pengajaran dan teladan. Kan.

Aku mengantuk sebenarnya ni. Untuk urusan pembelian:

Sila hubungi @1khairimohd atau whatssap di 0162033009

Stok #Kasyaf masih ada setakat 27 Oct, tak tahu la besok masih ada ke tidak. So, sila PM cepat-cepat. Harga RM24, RM6 pos semenanjung = RM30 kesemuanya. 

Bank maybank 153010280533
Atau CIMB. Sila SMS, PM, atau Whatsapp. Okey.








3 ulasan:

bofoyengfeng berkata...

congrats for your new novel bro.

xara berkata...

Woh, baru terbaca balik blog ni. Patutlah macam familiar. Gara-gara tidak aktif di blog.

N!kEk!n berkata...

selama ni saya mengikuti novel awk keluaran JS. Lama menyepi tanpa keluaran baru puas sudah saya mencari rupanya dah bertukar arah ker fixi padanlah x jumpe, nick name pun dah tukar....

Blh thu npe bertukar arah dan npe x gune nick name yang sama??

Pape pun semoga awk sucess dlm pe jua bidang, Good Luck.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Goodreads

Books I read

A Brief History of Time
Seven Habits of Highly Effective People
The Power of Now: A Guide to Spiritual Enlightenment
Hadith 40
ESQ Way 165
Lā Tahzan: Jangan Bersedih!
A World Without Islam
A History of God: The 4,000-Year Quest of Judaism, Christianity, and Islam
No god but God: The Origins, Evolution and Future of Islam
Muhammad: A Prophet for Our Time
Parallel Worlds: A Journey Through Creation, Higher Dimensions, and the Future of the Cosmos
The Road to Mecca


Khairi's favorite books »