Rabu, 24 April 2013

Papagomo kaki penipu - bukti

Blog papagomo dah semakin merepek, aku tengok. Kita kalau nak memperbandingkan dua parti, biarlah dari sudut akademik dan idealogi. Pangkahlah nak pangkah parti apa, yang penting proses tu dilakukan dengan usaha, research, fakta dan conclusion yang terbaik bukan main dengar orang.

Kali ni aku tangkap papagomo menipu, lihat dua screen shot kat bawah. (klik lah untuk besarkan)

Ini apa yang ditulis papagomo:


Ini pula apa yang diberitahu sendiri oleh ketua polis Kelantan di Mstar:


Korang nilailah sendiri bagaimana teruknya value entry blog papagomo, dan korang fikirlah entry-entry lain dia nak percaya ke tidak. Apa yang ditulis papagomo dan apa yang dilaporkan berita langsung tak sama. Undi kita biar ada integriti kerana pengundi yang bodoh akan menaikkan pemimpin jahat. Rakyat semakin cerdik, hopefully, kita nak tengok barisan pimpinan baru yang lebih efisyen.

So, vote for Malaysia, vote for a change!

10 ulasan:

Tanpa Nama berkata...

Kalau ikut yang saudara khari cakap memang nampak logik,saya baca pun jadi geram..apa cara kita nak ajar papagomo ni ye?ini semua berkaitan perangai tak betul ni.ok,saya ada masaalah,kawan saya selalu lambat bayar duit kalau neminjam dari kawan2,kalau tahun ni saya pangkah p.r selesai tak kedua dua masaalah diatas?

Tanpa Nama berkata...

sokong PAS dan PKR mcm sokong Lambang Lubang Pungkoq Nurul Izaah...DAP mcm batang Anwar...

Khairi berkata...

Kalau anda ada buasir, sila jumpa doktor.

Tanpa Nama berkata...

sokong PAS dan PKR mcm sokong Lambang Lubang Pungkoq Nurul Izaah...DAP mcm batang Anwar...

Tanpa Nama berkata...

Kalau ada buasir nak pangkah b.n ke pas lepas tu buasir hilang?

Tanpa Nama berkata...

Laaa...gua ingat lu sudah tak percaya berita mainstream. mstar tu mca punye bro. mainsteam tu. lu percaya ke berita dari mstar ni? muahaha. lu konpius la bro. ckp boikot mainstream media. tapi bila ader berita yg menyebelahi pihak lu, lu amik pulak. nampak sangat lu ni pengamal takpinism (kalo tak tahu takpinism tu apa google)! muahahaha. orang-orang yang takpin mcm lu ni sama jer spesies dia dgn papagomo tu!

Khairi berkata...

Ketua Polis Kelantan tu mangkok.

Tanpa Nama berkata...

hahahaha En. Khairi.. En. Khairi..

Tanpa Nama berkata...

tumpang tanya...kenapa Ketua Polis Kelantan tu mangkok yer?

Tanpa Nama berkata...

En. Khairi yang mangkok! Bodoh bebal tahap dewa!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Goodreads

Books I read

A Brief History of Time
Seven Habits of Highly Effective People
The Power of Now: A Guide to Spiritual Enlightenment
Hadith 40
ESQ Way 165
Lā Tahzan: Jangan Bersedih!
A World Without Islam
A History of God: The 4,000-Year Quest of Judaism, Christianity, and Islam
No god but God: The Origins, Evolution and Future of Islam
Muhammad: A Prophet for Our Time
Parallel Worlds: A Journey Through Creation, Higher Dimensions, and the Future of the Cosmos
The Road to Mecca


Khairi's favorite books »