Writen by me

Rabu, 24 April 2013

Papagomo kaki penipu - bukti

Blog papagomo dah semakin merepek, aku tengok. Kita kalau nak memperbandingkan dua parti, biarlah dari sudut akademik dan idealogi. Pangkahlah nak pangkah parti apa, yang penting proses tu dilakukan dengan usaha, research, fakta dan conclusion yang terbaik bukan main dengar orang.

Kali ni aku tangkap papagomo menipu, lihat dua screen shot kat bawah. (klik lah untuk besarkan)

Ini apa yang ditulis papagomo:


Ini pula apa yang diberitahu sendiri oleh ketua polis Kelantan di Mstar:


Korang nilailah sendiri bagaimana teruknya value entry blog papagomo, dan korang fikirlah entry-entry lain dia nak percaya ke tidak. Apa yang ditulis papagomo dan apa yang dilaporkan berita langsung tak sama. Undi kita biar ada integriti kerana pengundi yang bodoh akan menaikkan pemimpin jahat. Rakyat semakin cerdik, hopefully, kita nak tengok barisan pimpinan baru yang lebih efisyen.

So, vote for Malaysia, vote for a change!

10 ulasan:

  1. Kalau ikut yang saudara khari cakap memang nampak logik,saya baca pun jadi geram..apa cara kita nak ajar papagomo ni ye?ini semua berkaitan perangai tak betul ni.ok,saya ada masaalah,kawan saya selalu lambat bayar duit kalau neminjam dari kawan2,kalau tahun ni saya pangkah p.r selesai tak kedua dua masaalah diatas?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Kalau anda ada buasir, sila jumpa doktor.

      Padam
    2. Kalau ada buasir nak pangkah b.n ke pas lepas tu buasir hilang?

      Padam
  2. sokong PAS dan PKR mcm sokong Lambang Lubang Pungkoq Nurul Izaah...DAP mcm batang Anwar...

    BalasPadam
  3. sokong PAS dan PKR mcm sokong Lambang Lubang Pungkoq Nurul Izaah...DAP mcm batang Anwar...

    BalasPadam
  4. Laaa...gua ingat lu sudah tak percaya berita mainstream. mstar tu mca punye bro. mainsteam tu. lu percaya ke berita dari mstar ni? muahaha. lu konpius la bro. ckp boikot mainstream media. tapi bila ader berita yg menyebelahi pihak lu, lu amik pulak. nampak sangat lu ni pengamal takpinism (kalo tak tahu takpinism tu apa google)! muahahaha. orang-orang yang takpin mcm lu ni sama jer spesies dia dgn papagomo tu!

    BalasPadam
    Balasan
    1. Ketua Polis Kelantan tu mangkok.

      Padam
    2. tumpang tanya...kenapa Ketua Polis Kelantan tu mangkok yer?

      Padam
    3. En. Khairi yang mangkok! Bodoh bebal tahap dewa!

      Padam
  5. hahahaha En. Khairi.. En. Khairi..

    BalasPadam

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...