Rabu, 3 Disember 2014

Kasyaf random review oleh Anwar Hadi

Tengah ralit baca timeline twitter semalam, ternampak Saifuddin Abdullah @saifuddinabd retweet beberapa tweet Anwar Hadi berkenaan perkembangan negara Malaysia. Aku tak ingat tweet tu bagaimana.

Sebelum aku makan lunch, aku buat keputusan sponton untuk klik profail Anwar Hadi dan tengok follower dia yang 150k tu. Ini dah taraf retis sebenarnya, Saifuddin pun 54.6K je. Then aku google jumpa video-video yang pernah aku tengok sebelum ni. Aku pun macam, "Ooo... ini Anwar Hadi." Maafla aku dah tua dah lupa barisan blogger-blogger dan vlogger-vlogger Malaysia. Aku cuma ingat Mat Luthfi je sebab selalu keluar kat FB. Mat Luth yang baru keluar lokap. Hmm... aku tak paham, kenapa remaja riang-ria macam Mat Luthfi boleh masuk lokap...

Latest video dia 5 bulan lepas:



Selepas itu, kebetulan aku takde kerja, aku belek-belek foto riang-ria di twitter dia dari gambar nasik, vitamin, jeans, dan apa yang aku nak cerita kat dalam entry ni, bila aku slide ke kanan seterusnya, suddenly, out of blue, menjelma gambar seperti di bawah, dengan caption begitu. Hampir S3 tua aku jatuh. Terkejut siol, seriously... aku macam, mannn... my book! here?!! Kenapa tak letak #tagging bro.... kata aku dalam kepala. Seriously, this made my day!




I am not great. But I have stories of great people that can inspire you.

Tiada ulasan:

Catat Ulasan

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...